Vilkår

Nedenst√•ende salgs- og leveringsbetingelser g√¶lder for alle leverancer fra Lenes3d . Betingelserne g√¶lder i det tilf√¶lde, hvor der ikke er indg√•et andre skriftlige aftaler mellem dig som k√łber og Lenes3d

Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, f√łlger disse med leverancen fra Lenes3d. √ėnsker du yderligere oplysning eller r√•dgivning fra Lenes3d side, er denne af vejledende art. Lenes3d indest√•r for, at varerne opfylder kravene til CE-m√¶rkning.

Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Lenes3d anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret i butikken, eller afleveret på posthuset. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark.

Leverings tid Ca. 3-5 hverdage efter betaling.

Risikoen for varerne. Risikoen for varer k√łbt hos Lenes3d, overg√•r til dig som forbruger p√• leveringstidspunktet.

Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved varer fra Lenes3d , skal påberåbes senest 8 dage efter modtagelsen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Lenes3d . Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Lenes3d har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: - Bank til konto: 4691-4691133354 - husk at opgive navn og ordrenummer så vi kan se hvor pengene kommer fra. -husk der er porto på forsendelsen og hvis denne overskrider 500g, så vil du modtage mail herom, med korrigeret porto.

Hvis bestillingen ikke bliver indl√łst, p√•l√¶gges der 100 kr. i gebyr, ved din n√¶ste bestilling.

Alle priser - på web-adressen www.lenes3d.dk er inkl. 25% Moms.
Der tages forbehold for tastefejl !.

Fortrydelsesret Lenes3d yder 14 dages fortrydelsesret, g√¶ldende fra den dag du har modtaget dine varer. Fortryder du k√łbet, skal varen sendes tilbage senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Et √łnske om at fortryde kan kun afvises, hvis det efter varens art er √•benbart, at brugen medf√łrer en formindskelse af varens salgsv√¶rdi. Bem√¶rk, Varer bestilt hjem til dig specielt kan aldrig returnerer, med mindre der er tale om skadede varer.
Fortsæt
Hurtig Find
 
Brug n√łgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet S√łgning
0 varer i vognen
Dies 274013
Dies 274013
30,00kr
20,00kr